Over het hotel

Overnachten in Fletcher Wellness-Hotel Stadspark

Genieten in Bergen op Zoom? Dat kan bij Fletcher Wellness-hotel Stadspark. Geniet naast van de luxe wellnessfaciliteiten van de natuurlijke omgeving en het heerlijke a la carte restaurant. Het hotel beschikt over een goede mix tussen gezelligheid en luxe. Ervaar het zelf in Fletcher Wellness-Hotel Stadspark. Voor meer informatie kan je de hotelsite van Fletcher Wellness-Hotel Stadspark bezoeken.Stijlvolle kamers

Na een middag of avondje vol wellness lekker direct je bed in kruipen? Bij Fletcher Wellness-hotel Stadspark kan je direct vanuit de spa zo je hotelkamer opzoeken. De stijlvolle kamers zijn zo ingericht zodat het je tijdens jouw avond vol wellness aan niks ontbreekt!

Mooie omgeving

Het groene landschap rond Bergen op Zoom biedt diverse mogelijkheden voor sportieve activiteiten. Het natuurgebied De Brabantse Wal, waartoe ook Bergen op Zoom behoort, nodigt uit tot het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. In deze bosrijke omgeving liggen enkele authentieke Brabantse dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. Door de nabijheid van de Belgische grens zijn uitstapjes naar steden als Antwerpen, Roosendaal of Breda gemakkelijk te realiseren.


Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier