Hot Stone massage

Ervaar innerlijke harmonie

Ontdek de ultieme ontspanning met een verkwikkende hot stone massage. Deze vorm van massage combineert de kracht van warme basaltstenen met de helende aanraking van ervaren masseurs. Laat je lichaam en geest volledig tot rust komen terwijl de warmte van de stenen diep doordringt in je spieren, spanning verlicht en stress zal verminderen.

Deze therapeutische behandeling is ideaal om je lichaam te herstellen en geblokkeerde energiestromen weer in balans te brengen. Terwijl je geniet van de warmte en de kalmerende atmosfeer, worden ook giftige stoffen in je lichaam afgevoerd, waardoor je een gevoel van innerlijke harmonie ervaart.

Laat het bijzondere hot stone moment je meevoeren naar een staat van pure ontspanning en een werkelijk tranquility moment. Voel de spanning wegvloeien terwijl je spieren worden gekoesterd en verzorgd. Geef jezelf dit moment van welzijn en gun jezelf een reis naar een diepe innerlijke rust en vrede.

Ervaar de magie van hot stone massage en ontdek hoe deze behandeling je kan helpen stress te verminderen en je lichaam in harmonie te brengen. Laat de warmte van de stenen je omarmen en geniet van de helende kracht die je lichaam en geest verfrist. Erna kan je weer helemaal zen het dagelijks leven in.

reserveren
Prijs p.p.
aantal minuten

De behandelingen

Hot stone massage 25 min

Massage met verwarmde vulkanische basaltstenen

Massage van rug, nek, schouders, armen en benen

Behandeling van 25 minuten

Hot stone massage 50 min

Massage met verwarmde vulkanische basaltstenen

Massage van rug, nek, schouders, decolleté, armen en benen

Massage van het hele lichaam

Behandling van 50 minuten

voorwaarden

Vooraf reserveren is noodzakelijk. – De genoemde prijs is exclusief sauna entree. – Geniet je ook van een dagje wellness? Dan plannen we behandelingen in tussen je aangegeven aankomst- en vertrektijd. Tijdens het inchecken hoor je de exacte tijd. – Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen behandelingen tegelijk ingepland worden. Dit kunnen we niet garanderen. – Reserveer je enkel een behandeling en maak je dus geen gebruik van onze sauna- en wellnessfacilteiten? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Deze kunnen de behandelingen goed voor je inplannen en de mogelijkheden met je bespreken.

Direct reserveren

Plan je verwendag


Reserveren met e-ticket

Jouw ontspanning begint hier