Sluit menu

BLUE Wellness Stadspark

Goed nieuws! Onze beautysalons zijn geopend! 
Juist in deze hectische en onzekere tijd is het belangrijk om lekker te kunnen ontspannen en te genieten van ‘me-time’, oftewel: tijd voor jezelf. Ontdek het uitgebreide aanbod van BLUE Beauty en geniet van een fijne beautybehandeling, een ontspannende massage of een luxe lichaamsbehandeling. Bekijk hier ons aanbod en reserveer direct.

Helaas blijven de deuren van onze sauna- en wellnessfaciliteiten vooralsnog gesloten t/m 31 augustus 2020. Klik hier voor meer informatie.

Een greep uit onze faciliteiten:

Akkerland sauna
De binnenzijde van deze sauna is uitgevoerd met planken van eerste klas vuren. Het dak van de sauna heeft een aantal schitterende oude, donkerkleurige boerenschuur balken. De temperatuur in deze sauna bedraagt ca. 80 graden met een luchtvochtigheid van 0 tot 15 %, droog dus.
Rivierenbad
Het warme Rivierenbad is gevuld met het heilzame water uit de Stadsfonteyn. Dit binnen- en buitenbad is voorzien van een jetprop zodat er een lichte stuwing in het water ontstaat. Buiten in het water is er een bruisbank, voor een verdere “massage” van het lichaam.
Bekijk alle faciliteiten