Sluit menu

Plattegrond

Kruiden sauna

Opgiet sauna

Lavendel sauna

Douches

Stoombad

Voetenbad

Rivierenbad

Whirlpools

Jacuzzi

Restaurant

Rustruimte

Beautycentrum

Solarium

Plattegrond

BLUE Wellness Stadspark heeft maar liefst 13 sauna- en wellnessfaciliteiten, zowel binnen als buiten. Bekijk hier de plattegrond.

Download plattegrond

Kruiden sauna

De binnenzijde van de cabine is uitgevoerd in Red Cedar schroten. De temperatuur in de kruidensauna bedraagt ca. 60-70 graden met een luchtvochtigheid van ca. 60-65 %. Daarnaast doseren we middels een doseersysteem een geurstof in de cabine zoals onder andere Ceder-orange. Het waterpeil in het reservoir van de kachel wordt automatisch op niveau gehouden. De kruiden sauna heeft vier banken in twee verschillende hoogtes.

Reserveer direct

Opgiet sauna

Boven de kachel is een opgietwiel aangebracht en erachter een waterreservoir dat automatisch bijgevuld wordt. De temperatuur in deze sauna bedraagt ca. 90 graden met een luchtvochtigheid van 0 tot 25 %. Opgieting van water met bijvoorbeeld oliën geschiedt automatisch via het draaiende molenwiel, aan het wiel gemonteerde schoepen scheppen water uit een reservoir. Hierdoor wordt een continue en gedoseerde opgieting gerealiseerd. De opgiet sauna heeft zes banken in drie verschillende hoogtes. In deze sauna worden ook regelmatig handmatige opgietingen gegeven door de saunameester.

Reserveer direct

Lavendel sauna

De binnenzijde van deze sauna is uitgevoerd met planken van eerste klas vuren. Het dak van de sauna heeft een aantal schitterende oude, donkerkleurige boerenschuur balken.
De temperatuur in de lavendel sauna bedraagt ca. 80 graden met een luchtvochtigheid van 0 tot 15 %, droog dus. 

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. Alle douches kunnen naar wens in temperatuur worden ingesteld.

Reserveer direct

Stoombad

Het stoombad, ook wel bekend als Turks stoombad is een perfecte aanvulling op onze andere sauna’s. Het stoombad heeft echter een lagere temperatuur. De luchtvochtigheid is een stuk hoger waardoor de huid zeer schoon wordt en de luchtwegen beter openstaan. Naast het klassieke reguliere “stoombad” is het ook mogelijk om een rasulbehandeling onder leiding van een sauna medewerker te ondergaan.

Reserveer direct

Voetenbad

Bij een sauna hoort een voetenbad. Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. Dit bad is geplaatst in het verlengde van de douches en ook omgeven door kleurentherapie. Heerlijk om uw saunaritueel te beginnen.

Reserveer direct

Rivierenbad

Het warme Rivierenbad is gevuld met het heilzame water uit de Stadsfonteyn. Dit binnen- en buitenbad is voorzien van een jetprop zodat er een lichte stuwing in het water ontstaat. Buiten in het water is er een bruisbank, voor een verdere “massage” van het lichaam.

Reserveer direct

Whirlpools

Deze twee warme ronde baden hebben tijdens elk element een ander thema. De geurtherapieën geven u iedere keer een andere beleving.

Reserveer direct

Jacuzzi

Onze grote jacuzzi laat u heerlijk relaxen door middel van grote en kleine bubbels.

Reserveer direct

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een heerlijk drankje in de lounge, een luxe lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maken deze lounge/restaurant the place to be om culinair te genieten. 

Onze menukaart

Rustruimte

In de rustruimte kun je de tijd en rust nemen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Geniet van een goed boek of sluit je ogen voor een dutje. Zorg dat je voldoende drinkt en volledig ontspant. In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Reserveer direct

Beautycentrum

Wellness Stadspark beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].
Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Wij raden je aan om een week voor aankomst jouw behandeling bij ons te reserveren. Twijfel je over welke behandeling het beste bij jouw huid past? Wij adviseren je daar graag over en bieden voor zowel mannen als vrouwen behandelingen op maat.

Reserveer direct

Solarium

Laat je huid mooi bruinen en kom tegelijkertijd helemaal tot rust. Wellness Stadspark heeft een staande en een liggende zonnebank.  Uiteraard geven onze specialisten je graag een advies op maat over de beste manier van zonnen en ook over huidverzorging tijdens en na het zonnen.

 

Reserveer direct