Sluit menu

Culinair genieten tijdens jouw dagje wellness

Bij een dagje wellness mag natuurlijk een heerlijke maaltijd of verfrissend drankje niet ontbreken. Hieronder tref je de gerechten uit onze menukaart aan zodat jij je alvast kunt voorbereiden op je keuze. Voor het samenstellen van de gerechten zijn wij vol passie aan de slag gegaan om je ook op culinair gebied in de watten te leggen. We willen je verwennen en verrassen. Wil je onze volledige menukaart inzien? Bekijk 'm dan alvast digitaal!

RESTAURANT & LOUNGE

De Wellness-lounge en het Wellness-restaurant bevinden zich achter de beautysalons. Geniet van jouw moment van ontspanning en geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

LUNCHKAART

BROOD & CO

Carpaccio | dun gesneden rundermuis, Grana Pardano, pittenmix, rucola en ambachtelijke pesto | 13,50
Sandwich 'kan niet kiezen' | voor degene die alles lekker vindt: broodje rundercarpaccio en pulled zalm | 13,50
Kroketten op brood | 2 ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd | 9,50
Klassieke uitsmijter | 3 spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas | 8,50
Oude kaas | met salsa van tomaat, gemengde sla en walnoten | 9,50
Pulled zalm | met crème fraiche, cornichons, mesclun en dille | 13,50
Clubsandwich classic | kipfilet, oude kaas, bacon, ei, tomaat en mesclun sla | 13,00
Klassieke boerentosti | boerenachterham, kaas en ketchup | 7,50
BLUE 12-uurtje | ambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, seizoenssoep en salade | 13,00

SALADES

Ossenhaas | gebakken ossenhaaspuntjes besprenkeld met notenolie, uiencompote, kappertjes en croutons | 15,50
Geitenkaas | rijkelijk gevulde salade met rode biet en dressing van balsamicoazijn | 13,50
Gerookte zalm | frisse salade met gerookte zalm, crème fraiche, cornichons en dille | 16,50
Caesar | pulled chicken, bacon, ei, tomaat, grana Padano, ansjovis en Caesar dressing | 14,50
Carpaccio | dun gesneden rundermuis, Grane Padano, pittenmix, mesclun en ambachtelijke pesto | 16,50

LUNCHSPECIALS

Fletcher burger | 100% runderburger op een broiche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa | 17,50
Kipsaté bali | geserveerd met cassave, atjar, krokante uitjes en Balinese pindasaus | 17,50
Fish & chips | witvis in een krokant jasje met ravigottesaus | 17,50

SOEPEN

Pomodorisoep | soep van pomedori tomaat met pesto | 6,50
Soep van het seizoen | seizoensgebonden wisselde soep | 6,50

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

DINERKAART

VOORGERECHTEN

Pomodorisoep | soep van pomedori tomaat met pesto | 6,50
Soep van het seizoen | seizoensgebonden wisselde soep | 6,50
Carpaccio | dun gesneden rundermuis, Grana Pardano, pittenmix en ambachtelijke pesto | 14,50
Pulled zalm | taartje van pulled zalm met crème fraiche, cornichons en dille | 13,50
Prosciutto crudo | Italiaanse ham met knoflookbrood en gemarineerde watermeloen | 12,50
Hartige wafel | belegd met avocado, bieslook-roomkaas en vegan visfrietjes | 12,50
Gamba piri piri | gamba's gegaard in rode peper olie met venkel en rustiek brood | 12,50

HOOFDGERECHTEN

Chef's choice | een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht van de chef!
Gegrilde ossenhaasspies | spies van gegrilde ossenhaaspuntjes met gegrilde groenten | 23,50
Fletcher burger | 100% runderburger op een broiche bol met tomaat, zoetzure augurk, krokante uienringen en cajunsalsa | 17,50
Stoofschotel vis | diverse vissoorten met mediterrane tomatensaus en basilicumolie | 21,50
Kipsaté bali | geserveerd met cassave, atjar, krokante uitjes en Balinese pindasaus | 17,50
Mushroom pie | bladerdeegtaartje gevuld met crémeux van champignons | 21,50
Pasta gamba | verse pasta met gegrilde gamba's peterselie en knoflook | 21,50
Pasta bolognese | verse pasta met tomatensaus, rundergehakt en geraspte kaas | 16,50
Veluwse kippendij | gegrilde kippendij in pittige marinade geserveerd met tzatziki | 21,50
Surf & turf | krokant gebakken buikspek met gamba's en hoisinsaus | 23,50

DESSERTS

Sortbet fruit | verschillende soorten ijs met vers fruit en slagroom | 9,50
Kaasplankje | diverse soorten kaas met rozijnenbrood en appelstroop | 14,50 
Dame blanche | vanille-ijs op chocoladecrumble, pure chocoladesaus, chocoladekletskop en slagroom | 7,50
Cassis royal | bombe van vanille met cassis sorbet en soep van rood fruit | 8,50
Tartelette | met gegrilde ananas citroenmousse en lucheesorbet | 9,50
Lekker(s) bij de koffie  | bonbons, chocoladeboontjes, brownie en kletskop | 7,50

BORRELKAART

FLETCHER BORRELPLANK

Fletcher borrelplank | combinatie van vers afgebakken brood, aioli, tomatentapenade, Grana Padano, zongedroogde tomaten, gedroogde ham, olijven, gemengd bittergarnituur en nacho's | 22,50

BORRELGERECHTEN

Broodplankje | vers afgebakken brood met diverse smeersels | 5,00
Mixed bittergarnituur - 12 stuks | mix van verschillende warme hapjes | 8,50
Crispy onion rings - 8 stuks | krokante uienringen met chilisaus | 5,50
Nacho's deluxe | nacho's uit de oven met gesmolten kaas, homemade guacamole en pittige crème fraiche dip | 8,50
Bitterballen - 8 stuks | rundvleesbitterballen met fijne mosterd | 5,50