Sluit menu

BLUE Beauty weer geopend!

Update 03-05-2021 09:45 uur

Naar aanleiding van het officiele bericht vanuit de Overheid op 1 mei 2021 moeten we je helaas mededelen dat we onze sauna- en wellnessfaciliteiten nog gesloten moeten houden t/m minimaal 17 mei 2021. Zodra wij meer duidelijkheid hebben op een exacte openingsdatum informeren wij je hier graag over op onze website en in de digitale nieuwsbrief of ga naar de pagina met meest gestelde vragen - klik hier. 

Sinds 3 maart 2021 mogen je gelukkig wel weer verwelkomen in onze massage- en beautysalons. Het is wel weer mogelijk om een ontspannende massage of effectieve gezichtsbehandeling van [comfort zone] te ondergaan bij BLUE Beauty. Onze medewerkers staan te springen om jou weer te mogen verwelkomen.

Vanzelfsprekend hebben we extra maatregelen getroffen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

We vertellen je graag welke maatregelen wij hebben genomen

De 1,5 meter samenleving. Een begrip waar tot voor kort nog nooit iemand van had gehoord, maar nu onderdeel is van ons dagelijks leven. BLUE Wellness stelt uiteraard hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van haar gasten en medewerkers en doet er daarom alles aan om risico's op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, zijn onze locaties volledig aangepast aan de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf. Tevens hebben we onze maatregelen hieronder overzichtelijk onder elkaar gezet:

 1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand. Dat vragen we aan onze gasten en dat vragen we aan onze medewerkers. Waar mogelijk geven we in onze locaties deze afstand aan middels signing. De 1,5 meter afstand is in het gehele complex (hotel en wellness) van toepassing. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hanteren wij een beperkte capaciteit voor de locatie.

 

Vooraf reserveren is verplicht

Je kunt onze BLUE Beautysalons alleen bezoeken indien je vooraf hebt gereserveerd. Deze maatregel is in eerste instantie opgelegd door de overheid, maar dient ook als doel dat wij onze medewerkers kunnen inplannen voor de behandelingen. We adviseren om je behandeling zo ver als mogelijk vooraf te reserveren zodat we kunnen garanderen dat er een plekje voor je vrij is. Op de dag zelf is het vaak volgeboekt. 

 Mondkapje dragen verplicht

Het dragen van een mondkapje is verplicht. Wanneer je op de massagestoel/bank ligt mag je het mondkapje afzetten. Onze medewerkers dragen altijd een mondkapje.

Kom op tijd

Bij het maken van een reservering vragen we je een aankomst- en vertrektijd aan te geven. Kom en vertrek ook daadwerkelijk op deze tijden. Hiermee voorkomen we drukte op de locatie.

 

Gezondheid

De gezondheid en veiligheid van zowel onze gasten als van onze medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Als je klachten hebt die, volgens de richtlijnen van het RIVM, op corona zouden kunnen duiden, dan vragen we je thuis te blijven en de maatregelen in acht te nemen. Dat vragen we óók aan onze medewerkers. Vergeet niet om je reservering te annuleren als je niet komt. Doe je dit niet, dan zijn we genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen.

 

Desinfecteer je handen

Om de hygiëne optimaal te waarborgen is het verplicht je handen bij binnenkomst te desinfecteren bij de speciale dispensor.

 

 

Handen wassen

Was tijdens je bezoek regelmatig je handen. Wij zorgen ervoor dat alle besmettingsgevoelige punten extra worden gereinigd door onze medewerkers.

 

 

Lees instructies

Waar nodig hebben we instructies opgehangen welke aangeven dat je je aan de 1,5 meter afstand dient te houden.

 

 

Aanwijzingen

We doen er natuurlijk alles aan om je bezoek zo veilig en zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Volg daarom de aanwijzingen van onze medewerkers én de informatie op de informatieborden altijd op.

 

 

Beauty

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging. Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Indien gewenst dragen de medewerkers handschoentjes en/of een mondkapje.

 

Wees lief voor elkaar

Als laatste wilen we je vragen om lief voor elkaar te zijn. Respecteer de 1,5 meter afstand en houd rekening met elkaar.

 

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? We hebben de meest gestelde vragen gebundeld op onze FAQ-pagina.