Sluit menu

Wijzigen reservering

Heb je een reservering bij ons staan, dan kun je hieronder makkelijk en snel jouw reservering wijzigen.

Het wijzigen van een reservering kan tot uiterlijk 24 uur voor aankomst door het formulier volledig in vullen. Wij proberen jouw wijziging zo snel mogelijk te verwerken. Wil je de reservering binnen 24 uur vóór aankomst wijzigen? Neem dan telefonisch contact op met de BLUE Wellness locatie. Zodra wij jouw wijziging hebben verwerkt, ontvang je van ons een nieuwe bevestiging van je aangepaste wellness reservering. Vanaf dat moment is de wijziging doorgevoerd. 

LET OP! Heb je de wellness entree geboekt i.c.m. een hotelovernachting? Dan dien je de hotelovernachting ook te wijzigen als de datum is wijzigt, neem hiervoor direct contact op met Fletcher hotelreceptie. BLUE Wellness kan je hotelreservering niet wijzigen of annuleren. 

Tip! Wil je een behandeling toevoegen aan jouw reserveren? Vermeld de gewenste behandeling én het aantal minuten in het veld 'opmerkingen'. Mochten wij naar aanleiding van jouw verzoek nog vragen hebben, dan nemen we per mail of telefonisch contact met je op.

Tijdelijk gesloten.

Helaas moeten wij onze deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met minimaal 9 februari 2021 kunnen we je niet verwelkomen. We hopen op je begrip.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, bekijk hiervoor onze corona update. Hierin geven we antwoord op de meest gestelde vragen.

Wil je liever persoonlijk contact? Het BLUE Contact Center is op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31 (0) 347 754 760

 

Corona update Contactformulier