Sluit menu

Badkleding ochtend bij Wellness Stadspark

Voel jij je prettiger om Wellness Stadspark te bezoeken met badkleding aan? Bezoek ons dan iedere zondag t/m vrijdagochtend tussen 9:00 en 11:00 uur. Gedurende deze tijden is het badkledingochtend bij Wellness Stadspark. Op deze ochtenden kun je gebruik maken van speciale entreetickets, maar ook alle andere entreevormen, aanbiedingen en arrangementen zijn op deze ochtenden geldig. (tenzij nadrukkelijk anders aangegeven)

Voordelen badkleding ochtenden

Een badkleding ochtend is ideaal als je voor het eerst naar de sauna gaat. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis maken met een wellness bezoek. Wat dacht je van een wellness bezoek met vriendinnen? Een badkleding ochtend is daar de ideale gelegenheid voor. In tegenstelling tot andere wellnessresorts hebben wij er bewust voor gekozen om een badkleding ochtend te introduceren. Het is bij ons iedere dag mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. Veel gasten beginnen hun wellnessdag in badkleding en eindigen hun wellnessdag zonder badkleding omdat dit uiteindelijk toch prettiger blijkt te zijn. Vaak is de drempel om zonder badkleding te beginnen vrij groot.

Welke badkleding toegestaan is...

Om hygiënische redenen is het alleen toegestaan om strakke/aansluitende shorts en badpakken/bikini's te dragen welke gemaakt zijn van polymide en elastaan (geen 100% polyester). Lange zwembroeken, rokjes en badpakken met rokjes zijn niet toegestaan.